Casa-Suerte-Logo-xlRestaurants in der Nähe

Casa-Suerte-Logo-xl

Ruhe und Meer genießen

Zwemmen en strand

De Cala Llenya is in ongeveer 8 minuten te voet te bereiken. Het strand heeft de blauwe vlag en is een van de mooiste stranden van het eiland. Daar vindt u een strandkiosk met WLAN-mogelijkheid, douches, wc’s, ligbedden en parasols.

De andere baaien in de buurt, zoals Cala Nova, Cala Boix, Cala Mastella, S`Agua Blanca etc. zijn met de auto binnen 5 tot 15 minuten te bereiken.

Winkelen

Er zijn twee kleine supermarkten in het gebied van één tot twee kilometer:
  • La Joya Supermarket, 9 Espalmador Street, 07840 Cala Llenya.
  • Supermercado Cala LLenya, Parroquia San Carlos, S/N, 07840 Cala LLenya

Er is nog een kleine supermarkt in San Carlos. De grotere supermarkten zijn in Santa Eularia (8 km). Er is ook een mooie markthal (Es Mercat) en de supermarkten Eroski (Carrer de Cesar Puget Riquer) en Mercadona (Carrer Maria Villangomez). De goedkope Lidl-markten liggen in de buurt van het vliegveld: Avda. St.Josep de sa Talaia, 5-7 en in Ibiza-stad op de weg naar Sant Antoni de Portmany. Er is een bakkerij genaamd „Girasol“ in de voetgangerszone, die verse bakkerijproducten en een WLAN-netwerk aanbiedt. Sant Carles heeft een klein stadscentrum met kleine restaurants en winkels, onder andere is er de beroemde hippiekroeg „Bar Anita“. Er zijn ook winkels en een apotheek.

Hippiemarkten

Voor bezoekers van Ibiza is het bijna een „must“ om een van de vele rommelmarkten te bezoeken. De hippiemarkt Las Dalias (zaterdag), de nachtmarkt (maandag en dinsdag in de zomermaanden) ligt op 2 minuten met de auto van Sant Carles in de richting van St. Naar de hippiemarkt Punta Arabi (elke woensdag) rijdt u vanuit Sant Carles in de richting van Santa Eularia. Op de 1e rotonde na Sant Carles neemt u de 3e afslag (staat aangegeven).

 

Restaurants in de buurt

    • Restaurante Mar Azul (recht voor het huis de heuvel op)
    • Avinguda de Cala Llenya 130, 07850 Cala Llenya
    • Restaurant Cala LLenya, Calle Cala Llenya, Sant Carles
    • Restaurant Can Pep, Avinguda de Cala Llenya 18, 07840 Santa Eularia

In Sant Carles (op 2,5 km afstand) zijn er ook verschillende restaurants

Duiken

Aan het strand van Cala Pada (de Cala Pada ligt in de richting van Sta. Eularia) is een Duitstalige duikschool.

Wandelen

Op zondag (behalve in de hete zomermaanden) kunt u met een kleine groep rond het eiland wandelen, trefpunt Sant Carles 10:30 uur bij de olijfboom in de Euroklinik.